• Restaurang & pizzeria i Tanum - Kapten Viking

Krog i Tanum

Vart går man om man ska gå på krog i Tanum? Till Kapten Viking såklart! Vi har fullständiga rättigheter för att servera öl, vin och goda drinkar. Vår mysiga restaurang och krog är ett populärt tillhåll på kvällar och helger. Varför inte spendera kvällen med några vänner, en öl och några omgångar Jack Vegas, för att sedan mätta magen med en nygräddad pizza?

Vill du besöka en krog i Tanum för att se en match på tv så är det stor chans att vi visar just ditt favoritlag idag. Kom hit och heja på tillsammans med kompisgänget, kollegorna eller familjen.

Spelas det en landskamp så kan du räkna med att vi får till den rätta stämningen i form av jubel, hejarop och allsång.

After Work i Tanum

Avrunda arbetsveckan genom att ta med kollegorna på afterwork i Tanum! Varva ner med biff och bärs hos oss.

För den som kanske hellre vill ha ett glas vin till en krämig pastarätt så har vi förstås hela dryckesmenyn och vår stora à la carte att välja bland.

Vi serverar gladeligen olika sorters öl, både på flaska och fat. Och vin, det har vi både vitt, rött och rosé. Här finns förstås en komplett bar för att kunna blanda till alla dina favoritdrinkar, vare sig de ska vara söta, syrliga eller fräscha.

Krog i Tanum med uteservering

För oss är det ingen riktig krog om det inte finns en uteservering! Vår nybyggda uteservering ligger längs med gågatan i Tanumshede så här kan du ta en öl eller ett glas rosé och bara njuta av livet. På våren ser vi verkligen på våra gäster hur mycket de har längtat efter att få sitta ute i solen och avnjuta en kall öl på vår uteservering.

Välkommen till Kapten Viking, krogen i Tanumshede

Vi finns på Affärsvägen 6 i Tanumshede. Välkommen hit för en stunds mysigt och avslappnat häng på krog i Tanum.

Snabbanslutning