• Beställ pizza online i Tanum - Kapten Viking

Lunch i Tanum

Börjar det närma sig tid för lunch i Tanum? Ta med kollegorna eller kom själv till oss på Kapten Viking. Vi finns på Affärsvägen 6, mitt i Tanumshede Centrum. Vi serverar goda pizzor, kebaber, sallader och husman som dagens lunch i Tanum.

Bra pris på dagens lunch i Tanum

Dagens lunch serveras måndag till fredag kl 11-15.

I dagens ingår alltid vår fräscha salladsbuffé, nybakt bröd, läsk eller lättöl samt förstås även kaffe och kaka på maten. Alltihop för endast 109 kr per person.

Vi gillar våra stammisar och kan därför erbjuda våra återkommande gäster ett ännu bättre pris, i form av ett lunchhäfte. Vårt lunchhäfte med 10 st välsmakande luncher kostar 990 kr, så det är värt att äta här ofta.

Veckans lunchmeny hittar du alltid HÄR!

Lunch-take-away

Om du inte har tid eller inte känner för att äta här så kan du självklart få din lunch som take-away. Ring oss gärna och förbeställ så packar vi den och du kan bara komma förbi och hämta. Tel: 0525-29 999. Lägg in det i telefonboken så har du det nära till hands när du är på språng.

Lunch Tanum

Vår mat är alltid vällagad och lunchen är inget undantag. Vi vill att du ska få i dig bra och näringsriktig mat! Veckans meny är varierad med olika kött- och fiskrätter som serveras med varierande tillbehör. Oftast är det någon form av klassisk, svensk husmanskost.

Komplettera sedan din lunchrätt med dina favoriter från vår härliga salladsbuffé! På salladsbuffén kan du ta för dig av tomater, fetaost, oliver, gurka, ananas…

Välkommen att äta lunch på Kapten Viking Restaurang i Tanumshede

Beställ som take-away eller ät i vår mysiga restaurang. Om vädret tillåter kan du inta den på vår härliga uteservering om du vill. Varmt välkommen hit för en god lunch i Tanum!

Snabbanslutning