• Hamburgare i Tanum

À LA CARTE

Allt från fiskrätter till olika kötträtter

Se meny

A la carte i Tanum

VEGETARISKT

Hemlagade kikärtsbollar kallas även Falafel

Se meny

Vegetariskt och falafel på Kapten Viking i Tanum

PIZZOR

Njut av våra pizzor med massa olika alternativ

Se meny

Pizzor med valfri topping - Kapten Viking Restaurang & pizzeria i Tanum

GRILLMENYN

Hamburgare och kebab med mera

Se meny

Grillmeny på Kapten Viking i Tanumshede

Mat Tanum

Visst skulle det vara skönt att slippa laga mat idag, och i stället äta ute på en restaurang som serverar god och vällagad mat i Tanum? Slipp planering, inköp, lagning och disk och låt oss på Kapten Viking ordna allt.

Vi serverar vällagad mat alla dagar i veckan, ända från lunch till middag och kvällsmat. Rätter från pizzamenyn och grillmenyn kan du även beställa som take-away, om du ändå föredrar att äta hemma.

Varierad mat i Tanum

På vår meny finns det massor av pizza, kebab, sallader och rätter från grillen. Här finns något för alla, stora som små. Vi serverar dagens lunch på vardagar och på helgerna så är det många som kommer hit för att ta del av vår läckra à la carte. Här kan du stilla hungern med en rejäl köttbit, en god fiskrätt eller en fräsch och matig sallad.

Vi lagar alltid mat med fräscha råvaror som vi har valt ut med stor omsorg. Rätterna toppar vi med kärlek, kryddor och ibland även sås.

Till detta har vi ett brett utbud av drycker samt fullständiga rättigheter för öl och vin, så här kan du njuta av både dryck och mat i Tanum.

Till barnen har vi förstås en anpassad barnmeny med mindre rätter och barnvänliga smaker. Våra desserter på dessertmenyn, ja de älskas i alla åldrar.

Äta i Tanum

Vare sig du ska ta en snabb lunch med jobbet, en trevlig helgmiddag med familjen eller lite nattamat på egen hand så finns vi här för dig. Vi erbjuder välkomponerade menyer och har öppet alla dagar i veckan!

Välkommen till Kapten Viking – alltid god mat i Tanum

Du hittar oss i Tanumshede centrum, vid gågatan på Affärsvägen 6. Avnjut din mat i vår restaurang eller varför inte på vår härliga uteservering? Vi ser fram emot att få ha dig som vår gäst, välkommen in!

Snabbanslutning