• Beställ pizza online i Tanum - Kapten Viking

Beställ pizza online | Tanum

Visste du att du kan beställa pizza online i Tanum? Det kan du göra hos oss på Kapten Viking i Tanumshede. Du kan beställa god mat och dryck via vår partner Ancon Order för att sedan hämta upp din beställning hos oss, utan att ens behöva lämna bilen. Parkera utanför så kommer vi ut med din beställning!

Ladda ner och beställ i appen eller på websidan www.anconorder.com

Glöm inte att skriva in ditt reg.nr på bilen under orderinstruktioner när du lägger din order.

Hur funkar det att beställa pizza online?

Ladda ner appen eller besök www.anconorder.com. Logga in eller skapa ett nytt konto. Det gör du smidigast via ditt Apple- eller Googlekonto. När alla uppgifter är ifyllda så är det bara att påbörja beställningen genom att välja din favoritrestaurang Kapten Viking på startsidan.

Välj avhämtning, och sedan kan du börja bläddra i vår meny. Varje rätt går att klicka på för att välja varianter samt för att välja bort eller lägga till extra ingredienser. Det kan inte bli så mycket enklare att få en pizza efter eget tycke och smak. Glöm inte att komplettera din beställning med valfri dryck!

Du kommer att se den beräknade väntetiden, men du kan också välja avhämtning en annan tid, eller dag!

Betalar gör du med kort direkt i Ancon.

Välkommen att beställa pizza online Tanum!

Det är förstås inte bara pizza som går att beställa online Tanum utan även våra rätter med kebab, falafel, sallader, rullar och hamburgare. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Välkommen med din order!

Snabbanslutning